A Hungaro Pasta Kft. prémium kategóriás termékei, különleges gyártási eljárások segítségévelidézzük fel nagyszüleink étkeinek ízvilágát. A termékcsalád tésztáit Aestivum (magyar búza) lisztből 8 tojás hozzáadásával, dagasztás utáni formázással állítjuk elő. Az előszárítón áthaladva 120 °C-os gőz járja át a még friss tésztát. Szárítószekrényekben 60–80 °C-on megszárítjuk tésztáinkat. A száradást követően csomagológépeken áthaladva, illetve kézi csomagolás utánnyerik el végső formájukat, amelyekkel Önök a boltok polcain találkozhatnak. A lezárt csomagokat „fülecskékkel” látjuk el, majd kartonokba kerülnek. A termékcsalád minden figuráját 200 g-os kiszerelésben kínáljuk vevőinknek.
Előnyei:
ÖSSZETEVŐK: Búzaőrlemény /TL 50/, tojás, ivóvíz
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 G TERMÉKBEN:
Energia | 1615 kJ/ 381 kcal |
Zsír | 4,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 1,3 g |
Szénhidrát | 72,7 g |
amelyből cukrok | 6,6 g |
Fehérje | 13,6 g |
Só | 0,13 g |
A termékcsalád tésztái tojás nélkül, 100%-ban magas minőségű durumbúza őrleményből (grano duro) készülnek ivóvíz hozzáadásával. Dagasztás után, nyomás alatti préseléssel, formázással állítjuk elő a különféle formákat. Az előszárítón áthaladva 120 °C-os gőz járja át a még friss tésztát. Szárítószekrényekben 60–80 °C-on megszárítjuk tésztáinkat. A száradást követően csomagológépeken áthaladva, illetve kézi csomagolás után nyerik el az értékesíthető formát. A lezárt csomagok kartonozva kerülnek partnereinkhez. A termékcsalád figuráit 400 g-os kiszerelésben kínáljuk.
Előnyei:
ÖSSZETEVŐK (TRICOLOR TÉSZTÁK): Durum búzaőrlemény /TDD/, paradicsompüré, spenótpor, ivóvíz
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 G TERMÉKBEN (TRICOLOR TÉSZTÁK):
Energia | 1496 kJ/ 352 kcal |
Zsír | 1,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 73,9 g |
amelyből cukrok | 4,8 g |
Fehérje | 11,9 g |
Só | 0,05 g |