Ezen adataink szinte naponta változnak, hiszen folyamatos fejlesztés alatt áll technológiánk. Igyekszünk az uniós szabványoknak maximálisan megfelelő, kizárólag a legmodernebb csúcstechnológiát hadrendbe állítani vevőink igényeinek kielégítése érdekében.
Jelenleg egy 2000 m² alapterületű üzemcsarnokban dolgozunk, napi 15000 kg száraztészta előállítására vagyunk képesek.
Gyártási alapanyagunk az ömlesztett liszt befogadására 6 db, egyenként 8000 kg-os beltéri siló áll rendelkezésünkre, amely Virág Géza malomtechnológusnak köszönhetően olyan technológiájú, hogy bármikor képesek vagyunk 3, de akár 4 fajta alapanyagot és adalékanyagot is keverni, a kívánt arányban, egyetlen gombnyomásra, vevőink igényeinek megfelelően.
A tésztagyártás folyamata teljesen automatizált, számítógép által vezérelt, a liszt szitálásától és beszívásától kezdve, egészen a félkész tészta előszárításáig, emberi kéz érintése nélkül.
A La Parmigiana C300-as-, illetve C320 típusú, csúcs-technológiát képviselő gépének köszönhetően a tészta minősége folyamatosan minden elvárásnak megfelel.
A gép részét képező "turbódagasztó" /pre-mixer/ homogenizálja az alapanyagokat és egyenletesen elosztja a folyadékot az szárazanyagban.
Az összekevert alapanyag a dagasztón át a vákuum-dagasztóba kerül, ahol a benne lévő felesleges levegőrészecskék kiszívásával megelőzzük, hogy a tésztában a levegő zárványokat képezzen, ami által a tésztafőzési tulajdonságai romlanának.
Ezután a még lágy tésztamassza lassú, kíméletes a sikérhálót nem romboló, kisnyomású préseléssel kapja meg végleges formáját a matricákon, itt történik a figurák méretre vágása is.
Következő lépésként a friss tészta az Európában egyedülálló pasztörizáló előszárítóba kerül, ahol 120 Cº-os gőzzel kezeljük, ennek eredményeként nem csak az alapanyagokban esetlegesen előforduló baktériumokat semmisítjük meg, hanem, feltárva a tésztában lévő keményítőt, rugalmasabbá tesszük, főzési tulajdonságait tovább javítjuk és így a tésztánk magasabb élvezeti értéket tud adni fogyasztói számára.
A gyártási folyamat végső stádiumában a tésztát szárítókamrákban a megfelelően beállított programon, szintén számítógép által vezérelve megszárítjuk.
A kész aprótésztát csomagológépek segítségével, a szálas-tésztát kézi erővel csomagoljuk, ezután kerülnek zsákokba, illetve kartonokba a kész csomagok, majd a készáru-raktárban várják a vásárlók megrendeléseit.