Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    Általános információk

    A Hungaro Pasta Kft. prémium kategóriás termékei, különleges gyártási eljárások segítségével idézzük fel nagyszüleink étkeinek ízvilágát. A termékcsalád tésztáit Aestivum (magyar búza) lisztből 8 tojás hozzáadásával, dagasztás utáni formázással állítjuk elő. Az előszárítón áthaladva 120 °C-os gőz járja át a még friss tésztát. Szárítószekrényekben 60–80 °C-on megszárítjuk tésztáinkat. A száradást követően csomagológépeken áthaladva, illetve kézi csomagolás után nyerik el végső formájukat, amelyekkel Önök a boltok polcain találkozhatnak. A lezárt csomagokat „fülecskékkel” látjuk el, majd kartonokba kerülnek. A termékcsalád minden figuráját 200 g-os kiszerelésben kínáljuk vevőinknek.

    Előnyei:

    • A termékcsalád gyártásához és csomagolásához kizárólag a Magyar Élelmiszerkönyvben engedélyezett alapanyagokat és csomagolóanyagokat használunk
    • Semmilyen adalékanyagot, állományjavítót és tartósítószert nem tartalmaz
    • Kizárólag friss magyar tojást használunk tésztáink előállításához
    • Rövid főzési idő: 1–5 perc, figurától függően
    • Szavatossági ideje hosszú: gyártástól számított 24 hónap
    • Házias jellegű, élvezeti értéke kiváló
    • Könnyen elkészíthető, nem lehet elrontani

    ÖSSZETEVŐK: Búzaőrlemény /TL 50/, tojás, ivóvíz

    ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 G TERMÉKBEN:

    Energia 1615 kJ/ 381 kcal
    Zsír 4,0 g
      amelyből telített zsírsavak 1,3 g
    Szénhidrát 72,7 g
      amelyből cukrok 6,6 g
    Fehérje 13,6 g
    0,13 g

    logo szechenyi

    bottom kat2