A Hungaro Pasta Kft. prémium kategóriás termékei, különleges gyártási eljárások segítségével idézzük fel nagyszüleink étkeinek ízvilágát. A termékcsalád tésztáit Aestivum (magyar búza) lisztből 8 tojás hozzáadásával, dagasztás utáni formázással állítjuk elő. Az előszárítón áthaladva 120 °C-os gőz járja át a még friss tésztát. Szárítószekrényekben 60–80 °C-on megszárítjuk tésztáinkat. A száradást követően csomagológépeken áthaladva, illetve kézi csomagolás után nyerik el végső formájukat, amelyekkel Önök a boltok polcain találkozhatnak. A lezárt csomagokat „fülecskékkel” látjuk el, majd kartonokba kerülnek. A termékcsalád minden figuráját 200 g-os kiszerelésben kínáljuk vevőinknek.
Előnyei:
ÖSSZETEVŐK: Búzaőrlemény /TL 50/, tojás, ivóvíz
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100 G TERMÉKBEN:
Energia | 1615 kJ/ 381 kcal |
Zsír | 4,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 1,3 g |
Szénhidrát | 72,7 g |
amelyből cukrok | 6,6 g |
Fehérje | 13,6 g |
Só | 0,13 g |