Száraztésztát előállító üzemünkben a magas termékminőség és élelmiszer-biztonság mellett tojásos és tojás nélküli száraztésztát állítunk elő.
Alapvető feladatunk a vevői igények maximális kielégítése, a fogyasztók biztonságának garantálása oly módon, hogy a tevékenységünk a környezetet a lehető legkisebb mértékben terhelje. Minden dolgozó feladata, hogy tevékenysége javításán túl a működés hatékonyságának folyamatos javításával, a környezetet terhelő hatások minimalizálásával hozzájáruljon a Hungaro Pasta Kft. eredményességéhez, sikeréhez.
A gazdaságosság mellett kiemelten kezeljük a minőségi, az élelmiszer-biztonsági, a törvényességi, környezetvédelmi szempontokat, valamint a fenntartható fejlődés megvalósításának támogatását. Ennek érdekében:
- A hatályos Európai Uniós és hazai jogszabályok elvárásainak eleget téve, betartva a vevőinkkel és más partnereinkkel kötött megállapodásokat, a környezetre gyakorolt hatások minimalizálása mellett folyamatosan ellenőrizzük, javítjuk termékeink minőségét.
- Meglévő technológiánkat korszerűsítjük, a piaci igényeknek és az elérhető legjobb technológia követelményeknek megfelelően új technológiákat, megoldásokat alkalmazunk.
- Fokozott figyelmet fordítunk az erőforrások gondos, felelősségteljes felhasználására, a szennyezések megelőzésére.
- Az etikus üzleti viselkedés szabályainak betartása, beszállítóink tájékoztatása, segítése és felülvizsgálata, hogy a minőségi és az élelmiszer-biztonsági követelményeknek megfelelő alap- és csomagolóanyag bázis mindenkor rendelkezésre álljon.
- Dolgozóink higiénikus, minőség- és környezettudatos munkavégzését képzésekkel, oktatásokkal támogatjuk, elvárjuk, hogy azokon folyamatosan és aktívan részt vegyenek.
- a munkahelyi környezet állandó javításával csökkentjük a környezetterhelést, óvjuk dolgozóink egészségét.
Az IFS szabvány szerinti követelményeknek megfelelően működő élelmiszer-biztonsági rendszer a szervezet működésének és tevékenységének alapja. Az előírásokat személyes példamutatással, és a dolgozók teljes körű bevonásával betartjuk, betarttatjuk.